БЪЛГАРИЯ ВАЖНИ

Отровното трио: Дадохме знак на Брюксел, който на 5 октомври ще разглежда положението с България

Отровното трио: Дадохме знак на Брюксел, който на 5 октомври ще разглежда положението с България

Уморихме се, но няма да спрем, каза в ефира на bTV Арман Бабикян от „Отровното трио“.

„С четвъртото „Велико народно въстание“ дадохме знак на Брюксел, който на 5 октомври на заседание на Европарламента ще разглежда положението с България. Цяла Европа трябваше да види, че българите са изправени. Този знак трябваше да бъде ясно разчетен за сметка на лъжите на властта, че има някакво временно преминаващо природно явление“, каза Бабикян.

По думите му винаги, когато има сблъсък, обществото се разделя и това е нормално. Затова е нормално и по отношение на протестите българите да са разединени.

„Ние сме на площада, за да могат да се чуват мнения, а не за да се купуват. Хората започнаха да различават платените и това също е голямо постижение. Когато обяснението за всичко това обаче са пари, значи повредата е проникнала ужасно дълбоко и тя няма да се излекува с площад, а с образование“, на мнение е Арман Бабикян.

„Създадохме гражданско общество – нещо, което не можахме да направим 30 години. От днес българинът е революционер“, каза от своя страна адвокат Николай Хаджигенов.

„Ние погребахме диктатурата на Борисов. Ако искахме да погребем самия Борисов, да бяхме купили РПГ-та, а не яйца“, каза той.

„Цял живот съм бунтар, цял живот съм непримирим към потисничеството и липсата на свобода и демокрация. Това е крайно притеснително“, допълни Хаджигенов.

Третият човек в „Отровното трио“ – Велислав Минеков, днес заминава в Брюксел.

„Възнамерявам да извърша някои предателства, но не към родината, а по отношение на управляващата ни мафия и ще го направя достойно. Мисля, че съвсем скоро ще имаме успех“, заяви той.

На въпрос дали ще има пето „Велико народно въстание“, Велислав Минеков изрази надежда преди него правителството да е паднало.

Източник: btvnovinite.bg

Подобни публикации

19-годишна загина в района на Мальовица

Димитър

Протест пред Съдебната палата съпътства делото за смъртта на Моника

Димитър

10,5% от българските граждани над 60 г. са с две дози ваксини срещу Covid-19

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy