АВТО

Приключи ремонтът на първите 12 километра от нагънатата магистрала „Тракия“

Завърши ремонтът на първите 12 от общо 52 километра на магистрала „Тракия“, които са изпълнени с неравности, след некачествено изграждане. Ремонтираният участък е от 156-и км, след пътен възел „Белозем“, до 168-и км преди пътен възел „Оризово“ в посока Бургас.

Работата по тази част на магистралата започна в началото на октомври. Отсечката е с нова асфалтова настилка, подобрено отводняване, нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи. Ремонтът се изпълнява от дружеството „Автомагистрали“, с което Агенция „Пътна инфраструктура“ има договор по ЗОП за поддържане на автомагистрала „Тракия“.

Приключи ремонтът на първите 12 километра от нагънатата магистрала „Тракия“© Агенция

От утре – 6 ноември, строителните работи продължат в същия 12 км участък в платното за София. Трафикът ще преминава двупосочно в ремонтираното трасе за Бургас.

В посока Бургас се ремонтира и 2-километрова отсечка между километри 198 и 200. Очаква се строителните дейности на магистрала „Тракия“ да завършат най-късно до края на годината.

Източник: Дневник

Подобни публикации

Великобритания ще забрани предсрочно продажбата на нови бензинови и дизелови коли

Димитър

Два супер модела пломби за камиони

Димитър

Обявените за незаконни проверки за неплатени глоби по границите ще продължат

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy