СВЯТ

Принц Хари ще е на задните редове на коронацията на баща си

Принц Хари ще седи десет реда по-назад от предните места по време на коронацията на крал Чарлз III на 6 май в Уестминстърското абатство и едва ли ще има възможност да говори с брат си принц Уилям, пишат днес британските таблоиди.

„Сънди експрес“ цитира бившия иконом на принцеса Даяна – Пол Бърел, добре запознат с делата в кралския двор, който в интервю за GB News казва, че посещението на по-малкия син на краля ще бъде в рамките на 24 часа и той едва ли ще има възможност да разговаря с принц Уилям и дори с баща си Чарлз III.

Пол Бърел коментира, че това не е изненада, защото Хари идва просто за да се покаже, защото баща му иска да бъде на коронацията. Той допълва, че крал Чарлз III ще бъде щастлив, че и двамата му синове ще бъдат на събитието, което вероятно е най-изключителното в живота му. Хари обаче няма да има възможност за много контакти. Бившият иконом на майката на принцовете заключава, че няма да има време за помирение между братята и че Хари ще бъде приет доста хладно от другите членове на кралското семейство. Той ще седи десет реда по-назад от най-важните кралски особи и гости. Най-вероятно той няма да присъства на тържествения концерт на следващия ден.

Както е известно принц Хари ще пристигне от Калифорния сам без съпругата си Меган, която ще остане в САЩ с двете им деца принц Арчи и принцеса Лилибет. Рожденият ден на Арчи съвпада с деня на коронацията 6 май.

Източник: БНР

Подобни публикации

Байдън защити изтеглянето на американските военни от Афганистан

Димитър

САЩ с интерес към над 20 военни обекта в Гърция

Димитър

Навални може да умре „всеки момент“, твърдят лекари

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy