ЛЮБОПИТНО

Проверете имате ли магия с олио

Проверете имате ли магия с олио

Мистичен ритуал с олио, който безпогрешно показва дали имате външна намеса в живота си, води началото си още от Шумер, древна страна, известна с множеството си магьосници и заклинатели. За изпълнението му са ви нужни само олио и съд с вода. Хубаво е водата да е изворна (в градски условия минерална) или според вярванията ви – светена.

Трябва да потопите показалеца си в олиото, след което да го оставите над съда с вода така, че в него да капнат три капки олио от пръста ви. Ако една от капките се разтвори, но останалите са на повърхността, то няма за какво да се притеснявате. Това е най-вероятно заради негативните енергии и емоции в ежедневния ви живот. Ако две капки се смесят с водата, е малко по-сериозно. Или сте много натоварени психически в ежедневието си, или имате лека негативна намеса от друго лице (може дори и без знанието му), например уроки. Ако и трите капки се разтворят, значи върху вас действа магия, която трябва да бъде неутрализирана.

В този случай потърсете помощ от някое по-вещо в тази област лице. Съществува и теория, че при този метод можете дори да видите кой точно ви влияе. За тази цел трябва да затворите очи и да поставите дланта си над съда с разтвореното олио. Концентрирайте се и съсредоточете съзнанието си върху това, което искате да разберете. Счита се, че първият образ, който се появи в съзнанието ви, ще е на човека, който ви е омагьосал.

Източник: Ретро

Подобни публикации

Враговете на пълноценния сън, от които да се предпазите

admin

Какво трябва да знаем при избор на въздушна пушка, съвети от Заримекс

admin

Висши сили ще закрилят тези 4 зодии през ноември

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy