БЪЛГАРИЯ

Проверка дали строителна техника за АМ „Хемус“ е повредила улици в с. Лисец

Областният управител на Ловеч Светослав Славчев поиска проверка по сигнал на граждани за разбити и труднопроходими улици в ловешкото село Лисец от тежката техника, използвана при строителството на участък от АМ „Хемус“.

Сигналът до областния управител на Ловеч е подписан от 90 жители на Лисец. В него е посочено, че поради преминаване на тежкотоварни автомобили, обслужващи изграждането на пътен възел от новия участък на автомагистрала „Хемус“, пътната настилка в селото е трайно увредена, а на места почти непроходима. Хората търсят съдействие за възстановяването й и настояват за механизми, чрез които фирмите-изпълнители да проявят отговорно отношение. Постъпилата подписка областният управител е изпратил по компетентност на община Ловеч с копие до Областното пътно управление, като настоява за извършване на проверка. За същия проблем преди седмица Светослав Славчев поиска проверка и в съседното село Баховица.

Източник: БНР

Подобни публикации

Спешна помощ в София: Претоварени сме, търсете и личните лекари

Димитър

Представят Третата част на проекта за Национален стратегически документ

Димитър

Има надежда да бъде открита „черната кутия“ на падналия МиГ-29

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy