БЪЛГАРИЯ

Продължава делото за убийството на Евгения Чорбанова

В Софийския градски съд се провежда поредно заседание по делото за убийството на Евгения Чорбанова, чието тяло беше открито в куфар. Подсъдими са нейният съпруг, който е сочен за физически извършител, и баща му, обвинен, че е помогнал на сина си да скрие тялото, предаде БТА.

Преди заседанието близки и приятели на убитата отново се събраха пред Съдебната палата в София с искане за справедливост.

Досега по делото бяха разпитани част от близките на жертвата – родителите и брат ѝ.

Тялото на Евгения Чорбанова беше открито през 2021 г. в куфар във водоем. Тя изчезна през октомври, а тялото ѝ беше намерено през ноември. Мъжът на убитата ползвал телефона ѝ и нейните профили в приложения за комуникация. Той участвал и в издирването на съпругата си. Според разследващите бащата Пламен Владимиров е съдействал на сина си да прикрие следите на престъплението. Обвинението посочва, че престъплението е извършено по особено мъчителен начин за жертвата и тя е осъзнавала какво се случва.

Източник: БНР

Подобни публикации

НСИ отчита рязко увеличение на новорегистрираните безработни

Димитър

ад 110 000 ученици в 7 и 10 клас на национално външно оценяване по математика

Димитър

Отменят общинските сурвакарски фестивали в Радомир и Брезник

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy