ВАЖНИ ПОЛИТИКА

Рухна митът за „умиращия ГЕРБ“! Партията на Борисов с 12 пъти повече гласове от БСП!

Безпощадната атака на група платени социолози, Мравояда, Мая и ген. Гном не се отразяват върху подкрепата за ГЕРБ. Това показват числата от изборните резултати на частичните избори в 18 населени места.
Частичният вот, проведен в Карагеоргиево, Брестак, Бозвелийско, Соколаре, Овчарци, Карлуково, Аканджиево, Септември, Стрелча, Бохот, Брягово, Къпиновци, Киченица, Водно, Медовина, Славяново, Острец, Тенево установява превес на партията на Борисов – 12 пъти по-висок от резултата на БСП.

От общо 17369 упражнили правото си на глас в 18-те общини, 11107 са гласували за ГЕРБ, 925 за БСП, 1118 за ДПС, 1259 за независими кандидати, 329 за Демократична България, 41 за зелените и 97 за ЗС „Александър Стамболийски“.

Когато фактите говорят, и боговете мълчат.

Ясните числа от частичния вот за пореден път доказват, че за отломките от партията на Костов и новоизлюпените политически проекти няма да е достатъчно само гостуването в bTV и пространните интервюта в медиите от кръга „Капитал“.

Прави впечатление, че „агнешките главички“ не могат да спечелят дори в емблематичното село Карлуково, но след парламентарните избори много от тях могат да бъдат приютени в тамошното специализирано заведение.

Хората няма как да бъдат заблудени и вярват само на всичко, което е направено в градовете и селата на България.

Източник: Blitz.bg

Подобни публикации

Обявиха номинираните за „Венец на победителя“

Димитър

Продължават боевете в Северодонецк

Димитър

Димитров с голям скок в ранглистата, Кузманов дебютира в топ 200

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy