СПОРТ

Ръководството на ЦСКА София се среща с фенове из страната

Ръководството на ЦСКА София инициира срещи с организираните фенове на отбора в цялата страна. Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов планират от следващия месец да се видят с фенклубовете по места и да отговорят лично на всички въпроси за бъдещето на клуба, информира клубният сайт.

„Непреходността на един клуб се измерва с любовта на феновете, която се предава „още от дете“ на всяко следващото поколение. Оценяваме, че най-силният актив на клуба сте Вие, нашите привърженици“, написаха от клуба.

„Знаем, че имате хиляди въпроси, които няма как да бъдат отговорени в едно-единствено видео. Затова искаме да се срещнем лично и да си кажем всичко – честно и по мъжки!

От следващия месец ръководството на ЦСКА инициира серия от срещи с фенклубовете в цялата страна. Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов започват обиколка по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват „червената“ общност в България.

Ще се свържем допълнително с фенклубовете в различните градове, за да определим заедно удобни за всички дати.

Организираните фенове за нас са богатство, с което се гордеем. Защото само обединени можем да върнем ЦСКА на върха!“, се казва още в изявлението на официалния сайт на клуба.

Източник: БНР

Подобни публикации

Престижна победа за волейболистите ни срещу Италия

Димитър

Задържаха футболиста Георги Йомов за снощната стрелба в София

Димитър

Десподов получи наградата си за №1 за миналата година

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy