БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

Служебният кабинет с последно заседание

Служебният кабинет е одобрил допълнителни трансфери към общините за компенсиране на приходите от данък върху таксиметровите превози.

На извънредно заседание днес, което е и последно преди встъпването в длъжност на редовния кабинет, министрите са одобрили доклада за напредъка по съставянето на проектобюджета за догодина, както и на актуализираната средносрочна бюджетна прогноза до 2024 година.

Служебното правителство прекрати съгласувателните процедури по проектобюджета за догодина, както и по другите проекти на актове на Министерския съвет, свързани с него, предвид предстоящата смяна на властта.

С друго решение кабинетът започна действие за освобождаване на българският представител от Управителния съвет на Международната инвестиционна банка.

Утвърдени са били и разходите за командировки в страната за третото тримесечие на тази година.

Служебният кабинет е одобрил и допълнителни трансфери от над 1 милион лева към общините за компенсиране на приходите от данък върху таксиметровите превози.

Източник: БНР

Подобни публикации

Учениците от 5 до 12 клас в София, Бургас, Силистра и Смолян преминават към онлайн обучение

Димитър

Президентът ще участва в откриването на учебната година във Висшето училище по телекомуникации и пощи

Димитър

462 нови случая на коронавирус у нас, 459 оздравели

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy