ЛЮБОПИТНО

Станимира от „Игри на волята“ със скандални разкрития за задкулисието на формата

Станимира е поредният отпаднал участник от хитовото риалити „Игри на волята“. Тя бе сочена от своите съплеменници като най-слабото звено в отбора, но успя да се задържи до средата на формата. Станимира отпадна от състезанието след тежка елиминационна битка за оцеляване срещу съотборника си Александър.

 

Тя е студентка по право и има амбиции да се превърне в един от големите юристи в България. Показа на себе си, че в „Игри на волята“ е способна на всичко и вече не се плаши от бъдещето и е уверена в успеха си.

Пред наш репортер Станимира разказа от първо лице за скандалите в своето племе, за тайната мисия на Екатерина и на кого стиска палци за финал.

 

– Станимира, приемаш ли себе си като най-слабият играч от твоето племе?

– В никакъв случай не се приемам за най-слабия играч от племето. Има по-слаби играчи и то мъже! В племето на „Рибарите“ само мъжете ме определяха като слаб играч. Вероятно причината е, че съм жена. Но това си е тяхно мнение и аз не мога да го променя.

– Много искаше да има пъзел на елиминационната игра, а точно там се издъни. Какво се случи? 

– Наистина исках да ми се падне пъзел, но се паникьосах и блокирах тотално. Дали заради силното слънце или самата игра си оказа влияние, но блокирах, изключих съвсем. Съжалявам, че отпаднах. Искаше ми се да продължа още малко в играта, но не се случи…

– Защо скандалите в племето на „Рибарите” не стихват? Кой е клечката кибрит? 

– Всички сме клечки, ако трябва да бъда честна. (смее се) Винаги всичко си казвахме в очите и това повлия лошо на племето, защото не спирахме да се караме. На никого не съм обидена и се надявам и те да разсъждават така спрямо мен.

– Кой е най-големият лидер сред всички участници и има най-голям шанс за победа, според теб?

– Стискам палци на Екатерина от моето племе, тя е добър играч и се надявам да стигне до финал. Но като най-голям лидер бих посочила Тодор, който се доказа като такъв още от самото начало на предаването. Има големи шансове да спечели! Харесвам го като човек и му стискам палци. Освен Екатерина, мои фаворити са Тошко, Милен и Ваня.

– Какво ще кажеш за роднинската връзка между Катя и Йоана? Ти усети ли, че се случва нещо между тях? 

– Нищо не съм усетила. Йоана е мило и добро момиче, по-никакъв начин не се издаде. С племето заподозряхме, че Катя има някаква тайна мисия, но не успяхме да навържем нещата. Когато бяхме на реката тя донесе отнякъде яйца да ядем и ни се стори странно, но гладът надделя. Въобще не ни интересуваше откъде са, стига да ядем.

– Завърна ли се към лекциите по право и в тази сфера ли искаш да се развиеш?

– Завърнах се вече към лекциите и определено това е сферата, в която искам да се развия. Няма нищо лесно, особено правото – въобще не е лесна дисциплина. Четвърта година студентка съм, остава ми малко. Надявам се да завърша и да стана добър юрист. Ако имаш воля всичко се постига. Аз съм човек, който се бори с всичко и смятам, че ще успея. /show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ от blitz.bg

Подобни публикации

Най-добрите аксесоари за всякакъв вид секси игри

admin

Русо гладно няма или защо им върви на блондинките

Димитър

Какво е корпоративно видео?

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy