БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

Станислав Анастасов от ДПС твърди, че премиерът е отправил заплаха към него

Парламентарната група на ДПС твърди, че премиерът Кирил Петков отправил заплаха към депутата от движението Станислав Анастасов преди няколко седмици като е замесил името на координатора по санкциите, който е с ранг на посланик в Съединените щати, Джеймс О`Брайън.

Как е отправена заплахата разказа самият Станислав Анастасов:

„Кирил Петков се опита да ме привика с жест. Застанах на дистанция около метър и половина – два, за да може все пак да се чуваме. Не държа някой да ми говори на ушенце, ние сме против тези неща. Той ми каза: “ Аз ще ви оправя“. Не повярвах на ушите си, казах „Моля“, а той повтори: „Аз вас ще ви оправя“. Каза „Джеймс О`Брайън е името на човека, до три седмици очаквайте новини“. Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, а той се облегна назад и каза: „До три седмици очаквайте новини“. Имаше колеги зад мен, от групата, между другото, така че има достатъчно свидетели на случката“.

Парламентарната група на ДПС внася в деловодството на парламента проекторешение за създаване на временна анкетна комисия за казуса с енергийния проект „Южен поток“, обяви междувременно лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ:

„Установяване на всички факти и обстоятелства по твърденията на министър-председателя, а и не само за тях – всичко онова, което се е случвало около така наречените „“потоци“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Лорер потвърди, че е предложен за кандидат за еврокомисар

Димитър

КНСБ: 1320 лв. са необходими на един работещ за месец, на тричленно семейство – 2376 лв.

Димитър

Карловци честват 186 години от рождението на Васил Левски

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy