ЛАЙФСТАЙЛ

Стелажите – незаменим помощник във всеки бизнес

В съвременното общество голям брой хора се занимават с бизнес. Ежедневните стегнати работни графици просто преследват такива хора: времето е заето с преговори, срещи, сделки. Всичко това трябва да се направи и да се вземе предвид, тъй като всякакви пропуски струват пари. Състоянието на ред определя вашия успех, подчертава сериозното отношение към бизнеса. Често за печеливш бизнес е необходимо да имате склад, който отговаря на всички съвременни изисквания.

Преди да направите проект и да извършите изграждането на помещенията, по отношение на наемането на склад, трябва ясно да разберете коя група стоки и товари ще съхранявате. Ако използването на полезното пространство е неефективно, дори и най-големите складове няма да са достатъчни за добър бизнес. Трябва да се възползвате максимално от пространството. Складовите стелажи ще ви помогнат в това. Можете да намерите чудесни решения сред услугите на Форклифт БГ!

Съвременната система за съхранение на стоки включва наличието на много складови помещения. Там стоките се съхраняват на специални стелажи, които имат определен запас на безопасност. Можете, разбира се, да правите без стелажи, но това ще намали пространството за съхранение няколко пъти и качеството на стоките може значително да се промени към по-лошо. Следователно, стелажите са най-добрият начин за оптимизиране на съхранението в склада.

Към днешна дата има значителен брой видове стелажни системи за бизнеса, в зависимост от вида на техните цели. Можете да изберете и поръчате най-подходящите за вас на сайта Форклифт БГ.

Има много модели, от обикновени дървени до специални рамкови. Въпреки това, по отношение на най-доброто съотношение цена-качество, най-подходящи са складовите палетни стелажи, чийто монтаж не изисква много време и съответно големи финансови разходи. Те представляват доста стабилна конструкция от вертикални стени и хоризонтални крепежни елементи. Нямат плътно затворено пространство, което ще ви позволи да съхранявате дори големи по размер продукти. При голяма нужда пространството на този тип рафтове може лесно да се разшири за няколко минути, а свободното пространство може да се увеличи няколко пъти.

Стелажи от стомана – приложение и конструктивни характеристики

Стелажите от стомана са специално оборудване, предназначено за компактно и точно съхранение на различни стоки и всякакъв вид товари. Използва се при подреждането на магазини и складове, гаражи и работилници, офиси и архиви. Продуктите са сглобяеми и сгъваеми конструкции, състоящи се от определени части:

  • Вертикални стелажи, основата на всякакъв вид метални стелажи
  • Хоризонтални стелажи за директно поставяне на стоки

Аксесоарите за стелажи са рафтове, крепежни елементи и други части, чието използване зависи от вида на продукта.

Всички компоненти на системите за съхранение са изработени от здрава стомана. Металът практически няма недостатъци, освен че е податлив на влага. Това причинява корозия, която първо разваля външния вид на продукта, а след това го прави неизползваем.

 

За да се увеличи експлоатационният живот на металните рафтове, те се подлагат на различни процеси на обработка, като прахово боядисване или галванизиране чрез пулверизиране. Такава защита не само увеличава експлоатационния им живот, но и гарантира целостта на съхраняваните стоки.

Предимства на използването на стелажи

Ефективността и производителността на склада зависи от избора на подходящите складови системи. Продуктите се предлагат в различни дизайни и предлагат много предимства. Едно от тях е лекотата на монтаж и демонтаж. Металната стелажна система може да се сглоби без помощта на професионалист, тъй като процесът е много интуитивен.

Достъпната цена и дългият експлоатационен живот са друго предимство.

Атрактивният външен вид е особено важен за продукти, предназначени за използване в офиси, архиви или гаражи. Когато избирате метален стелаж, трябва да вземете решение за вида на стоките, които ще се съхраняват в него. Ако няма да поемате големи и тежки товари, цената на такова оборудване ще бъде ниска.

Качествените продукти са много надеждни. Това се доказва от голямото търсене и постоянните поръчки за производство на рафтове за индивидуални съоръжения.

 

Подобни публикации

Дони затвори устите хейтърите си: Вече приличам на 90-годишен и ще отлетя към вечните ловни полета

admin

Кои поли са на мода през 2021 година?

Димитър

Видове мъжки часовници и какво трябва да знаем за тях

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy