БЪЛГАРИЯ ВАЖНИ ЗДРАВЕ

Стефан Янев: Няма проблеми по отношение на изборния процес

Според служебния премиер Стефан Янев вотът днес протича спокойно в цялата страна. След като гласува, Янев коментира информацията за неработещи машини на различни места в страната така:

„Дребни детайли – неработещи машини или малки проблеми, които се отстраняват и не представляват и проблем по отношение на изборния процес до момента. Надявам се това да остане така. Всички органи и на изпълнителната власт, и на съдебната система, и на Централната избирателна комисия и нейните подразделения работят в синхрон. Надявам се в края на деня да имаме изборен резултат, който да отразява реалната електорална нагласа на всеки един български гражданин“.

Служебният министър-председател очаква след изборите да се сформира стабилно управляващо мнозинство и да се излъчи редовно правителство.

„Бъдещето на България зависи от един предвидим, стабилен кабинет, който ще бъде съставен на базата на предвидимо и стабилно парламентарно мнозинство. Имаме нужда от стабилно управление, което именно се стреми за едно прозрачно отчетно управление в интерес на гражданите в интерес на България“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Лиа Каратанчева спечели първата среща с Норвегия

Димитър

УС на ДФЗ решава как да се разпределя подпомагането във връзка с кризата

Димитър

Допълнително разхлабване на противоепидемичните мерки от 19 април

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy