ЛЮБОПИТНО

Съвети при избор на килими онлайн от CarpetMax.bg

Домът е отражение на нашите разбирания за естетика и комфорт. Той е бялото платно, върху което можем да изобразим богата на цветове картина или творба, която преминава границите на традиционното мислене, комбинирайки технологичния прогрес и завинаги актуалните класически тенденции. Съвсем не е лесно да решим по какъв точно начин да позиционираме мебелите и компонентите с декоративен елемент в дома си. Но можем да се опитаме… 

Ако обзавеждането и технологичното оборудване са вече избрани, то идва ред на онези така значими за всеки интериор детайли, без които нищо няма да изглежда завършено. Вижте килими онлайн от CarpetMax.bg и направете своя избор. Разгледайте всички видове подови настилки и преценете кой вид за кое помещение ще е най-подходящ. 

Какъв килим да избера 

За наше голямо учудване, изборът на килим за под е не само комплексен, но и доста сложен в някои случаи. Причината за това се крие в огромното разнообразие от онлайн предложения, които трябва да филтрираме внимателно, за да си проправим път към идеалния за дома ни килим. Ако сме решили да го купуваме онлайн, то ние можем да отсеем моделите по:

  • Размер/големина;
  • Цветове и шарки;
  • Материал;
  • Приложение – за хол, за трапезария, за спалня, за детска и др.;
  • Цени.

Първо проверете в онлайн магазин CarpetMax, който е прочут със своите стилни предложения за подови настилки, с които интериорният завършек ще бъде феноменален.

С какво да го съчетая

Отново се връщаме на типа помещение, в което планирате да позиционирате новия килим. Тук са от значение три фактора – натоварване, размер на стаята и начина, по който я използваме в ежедневието си. Броят мебели е също важна предпоставка за това да вземем възможно най-правилното решение, а с онлайн магазин CarpetMax.bg то е вече напълно възможно. 

Ако подовата настилка е в неутрални цветове, съвсем спокойно бихте могли да добавите ярки акценти около нея, като например табуретки със стилен дизайн или пуфове в интензивни нюанси. Жилищният интериор е важен за приятно прекараното време у дома, а с онлайн магазин CarpetMax.bg то ще е по-пълноценно от всякога. 

Как да го почиствам

Грижата за килима е също толкова важна, колкото и неговият избор. Почистването с прахосмукачка е най-често прилаганият метод, но през определен период от време трябва да помислим и за дълбокото пране на подовата настилка. То се осъществява с помощта на специални препарати, които нежно отстраняват замърсяванията, без да повреждат тъканите.

Подобни публикации

Нощница за бременни  –  здрав и пълноценен сън, комфорт и самочувствие

admin

Как работят печелившите линии при слотовете

Димитър

Как да изберем кларинет: ръководство за правилен избор

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy