БЪЛГАРИЯ

С нарушено водоподаване ще бъде централната градска част на Радомир, съобщиха от ВиК – Перник. Заради присъединяването на нови водопроводи е възможно на 19 и 20 юли да бъде преустановено водоподаването в зоната между ул. „Братя Миленкови“ и Младежкия културно-информационен център „Европа“, предупреждават от водното дружество. Ремонтните дейности са в рамките на стартиралия в града воден цикъл. Работи се по изграждането на транзитен водопровод с дължина 2200 м, който се очаква да стане готов до края на юли и 10 км разпределителна мрежа плюс сградни отклонения. Проектът включва също рехабилитация и изграждане на близо 7 км канализационна мрежа, сградни канализационни отклонения и две канално помпени станции и тласкатели, които ще отвеждат отпадъчните води в пречиствателната станция в Батановци.Нарушено водоподаване в част от Радомир

С нарушено водоподаване ще бъде централната градска част на Радомир, съобщиха от ВиК – Перник.

Заради присъединяването на нови водопроводи е възможно на 19 и 20 юли да бъде преустановено водоподаването в зоната между ул. „Братя Миленкови“ и Младежкия културно-информационен център „Европа“, предупреждават от водното дружество.

Ремонтните дейности са в рамките на стартиралия в града воден цикъл. Работи се по изграждането на транзитен водопровод с дължина 2200 м, който се очаква да стане готов до края на юли и 10 км разпределителна мрежа плюс сградни отклонения.

Проектът включва също рехабилитация и изграждане на близо 7 км канализационна мрежа, сградни канализационни отклонения и две канално помпени станции и тласкатели, които ще отвеждат отпадъчните води в пречиствателната станция в Батановци.

Източник: БНР

Подобни публикации

Д-р Гергана Николова: При заразяване да не се изпада в паника

Димитър

Българската църква чества Събор на пресвета Богородица

Димитър

Институтът по пътна безопасност иска оставката на регионалния министър

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy