ЛЮБОПИТНО

С този малък трик почистването на мухъла от фугите в банята е като детска игра

Красива баня не е само модерна керамика, уникален дизайн или изискани мебели. На първо място, това е добре поддържан външен вид.

За съжаление, това е трудно постижимо, защото високата влажност в помещението води до появата на мухъл.

Почистването на банята си е истинско предизвикателство, защото отстраняването на натрупалата се черна плесен по фугите отнема страшно много време и усилия.

Затова днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием един малък трик, с който досадната борба с мухъла ще се превърне в детска игра и всичко ще заблести от чистота за отрицателно време. И всичко това с помощта на най-обикновени продукти, които могат да се намерят във всяка къща.

Научихме за тази хитринка от социалната мрежа. Наскоро една жена, изтормозена от неравната борба с плесента в банята, сподели във Фейсбук група за съвети и трикове за почистване снимка на банята си. На нея се виждат почернелите фуги около ваната.

„Моля, моля, моля, помогнете“, написа отчаяно тя.

Стотици потребители се отзоваха на призива и, предлагайки ефикасни средства за почистване и защита от повторна поява на мухъл.

Един човек й каза, че фугите й никога няма да бъдат като нови. „Всеки, който ви каже, че ще стане с препарат, ви лъже!“, отбеляза песимистично той.

„Опитайте с почистващ препарат за тоалетни! Той стопява мухъла веднага!“, предложи друг.

„Оцет и бикарбонат“, препоръча трети.

Някои и предложиха да опита с белина и обикновен памучен тампон.

Жената явно се е вслушала в думите им, защото малко по-късно сподели снимка на плочките, които изглеждат като нови.

„Благодаря на всички, които коментираха!!! Използвах памучна вата и белина и прикачих снимки на резултатите. Еха!“, написа тя.

Впечатлени от постижението й, десетки хора харесаха публикацията. „Това е невероятно“, отбеляза интернет потребител. /jenata.blitz.bg

Подобни публикации

Избор на радиатори за отопление с котел на дърва

admin

Топ идеи за подходящ подарък за шефа

Димитър

Кога е най-добрият момент да играем слотове онлайн

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy