БЪЛГАРИЯ

Троянският проход остава затворен, ограничения във Врачанско и Смолянско

425 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта.

За снегопочистване временно е ограничен тежкотоварният трафик над 12 т по първокласния път Е-79 Враца – Мездра. Затворен е и най-високият старопланински проход – Троянският.

В област Смолян е ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона и преминаването с ремаркета и полуремаркета през проходите „Превала”, „Рожен“ и „Пампорово“, както и по пътищата Батак – Доспат и Девин – Кричим.

Няма информация за бедстващи хора, както и за населени места без електрозахранване, каза изпълняващият длъжността областен управител на Смолян Андриян Петров.

Новата снежна покривка в областта е 25 см.

Временно е ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 т през ГКПП „Гюешево“ в посока Северна Македония, поради спиране на тежкотоварния трафик от граничните власти на Република Северна Македония. Автомобилите изчакват на временни паркинги на територията на област Кюстендил.

Възстановено е движението за Варна при 30-ти км на АМ „Хемус“. Трафикът беше ограничен заради катастрофа, като движението се осъществяваше само в активна лента и се регулираше от екипи на „Пътна полиция“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Бялото братство закри лагера си при Седемте рилски езера, почисти района

Димитър

967 случая на коронавирус у нас при 11 452 теста

Димитър

Започна имунизацията срещу Covid-19 с ваксината на „Модерна“

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy