ЛЮБОПИТНО

Трудно ли си избирате обувки? Съвети за по-лесен избор

Обувките са част от уникалния стил, подчертават същността и придават лекота и в същото време дават възможност да проявите уникалния си характер. Задължително трябва да се вписват в стила. Но понякога е трудно да си избереш подходящи обувки. Ето няколко изпитани съвета как да изберете евтини обувки за парти или за ежедневна употреба, като те да бъдат едновременно хубави и удобни!

Отидете да си купите обувки следобед, когато краката ви са уморени – така ще сте сигурни, че ще ви бъдат удобни и в сутрешните часове, след много танци. Благодарение на този трик ще видите как ще се чувстват краката ви след цял ден на работа или след няколко часа, прекарани в шофиране. Когато купуваме обувки сутрин, рискът да се окаже, че не са ни удобни при по-продължително носене е доста по-голям. При следобедно пазаруване рискът от това да си вземете неудобен чифт обувки е много по-малък.

Винаги се стремете към подбор на разумна височина на тока.

Най-ефективни са тези, които са не повече от няколко сантиметра, които удължават краката и осигуряват семантичен стил. Има още едно важно правило по отношение на токчетата. Ако традиционно не носите високи обувки, не се изкушавайте да си вземете такива за някое парти, защото тогава ще е много вероятно да не успеете да прекарате събитието с тях.

Когато купувате нови обувки, търсете такива с правилната кройка за вас, а също и обърнете внимание на материала, от който са изработени. Най-качествена обикновено е кожата. Кожените обувки са издръжливи и добре изглеждащи. Ако търсите по-евтини обувки, изкуствената кожа също може да е добро решение. Материалът гарантира, че обувките пасват добре на крака и могат лесно да се разтеглят, ако е необходимо. Трябва да се има предвид, че издръжливостта на кожените обувки много зависи от това как ще се грижите за тях и с какви препарати ще ги поддържате.

Източник: pantofi-bg.com

Подобни публикации

Ползите от старческия дом: подкрепа, грижа и качествено остаряване

Димитър

Как да обзаведем сами банята

admin

Еволюцията на компресорите и пневматиката: от древните корени до съвременните приложения

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy