ЗДРАВЕ

Как да изберем най-подходящия хирург за присаждане на коса

Изборът на добър хирург е важна предпоставка за ефективния изход на медицинската интервенция. Въпросите, свързани с нашето здраве, са деликатни и обикновено са част от един дълбок процес на доверие.

Различни фактори влияят на вземането на решение:

  1. репутацията на специалиста;
  2. отзивите за клиниката;
  3. нейното местоположение и наличните свободни начални дати за стартиране на процедурата.

Допълнителна предпоставка с голяма тежест са възможностите, които клиниките предоставят в посока на ускоравяне на възстановителния процес.

FUE методът за присаждане на коса изисква опитни ръце

При тази методика скалпелът липсва, но резултатите са дълготрайни и изглеждат съвсем естествено. Чрез нея, хирургът има възможност да селектира прецизно големината на присадката, което увеличава с 33% присадена коса, в сравнение със стария метод. Придобитият опит на специалиста и неговият екип, които извършват присаждането, както и тяхната умелост, предопределят качествени визуални резултати..

Белези, по които да разпознаете правилния хирург

В индустриален план, медиците имат свое поле за изява като FUE Europe на регионално ниво, Международния алианс на хирурзите за възстановяване на коса (IAHRS ), Международната асоциация за възстановяване на коса (ISHRS ) и други. Участието на хирурга, на който сте се спрели в подобни конференции, със сигурност е един от факторите, които подсказват добрата му репутация. А също и:

  1. Заемането му на функции, свързани с управленчески процеси.
  2. Изнасяне на лекции.
  3. Съпричастност в иновациите в сферата и имплементирането им.
  4. Активното онлайн присъствие.

Какво още да проверите преди да вземете решение за трансплантация на коса

Основната част на присаждането

Основната част от процедурата следва да бъде извършена от хирурга. Уверете се, че това ще е точно така. Опитните специалисти винаги са водещи в трансплантацията. Поради трудоемкостта на работата, обикновено се налага почивка. В тези ситуации – оторизирано от хирурга лице поема неговата дейност, докато трае неговата почивка.

Резултати преди и след

Всеки специалист изпитва радост от добре свършената работа и задължително помества резултатите си в своя сайт и основни социални мрежи. Високата разделителна способност и липсата на графична обработка на кадрите, ще Ви дадат еднозначна предстастава какво да очаквате от своята процедура.

Защо да се доверите на доктор Зарев?

Д-р Зарев е световно признат специалист. От тази година той е в топ 25 на най-успешните хирурзи, извършващи трансплантация в света. Рекордните резултати, които той демонстрира на международните конференции, бързо го изстреляха след най-добрите, получавайки техните искрени признания. Д-р Зарев използва иновация в своята практика, която сам той разработва и успешно работи на ежедневна база. Огромната му галерия, която е поместил в сайта си, дава добър пример за труда му, но отвъд това, Зарев представя и свои пациенти на живо по време на конференциите, които с присъствието си засвидетелстват постигнатите резултати по категоричен начин.

Подобни публикации

Зелени коридори за ваксини срещу Covid-19 и днес

Димитър

213 нови Covid случая у нас за денонощие

Димитър

Кюстендил е на първо място по заболеваемост от Covid-19 в страната

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy