БЪЛГАРИЯ

Четирима пострадаха при катастрофа на „Тракия“, движението е ограничено в двете посоки

Камион предизвика катастрофа на автомагистрала „Тракия“ при 324 км в района на Карнобат. Инцидентът е станал в 9.23 часа. Тежкотоварният автомобил се е движел в посока Бургас. Шофьорът е спукал гума. Вследствие на техническата неизправност, водачът губи контрол и камионът, късайки двете средни предпазни мантинели блъска 3 леки коли, пътуващи в посока София.

Пострадали са 4 души-трима водачи и един пътник, които са откарани в болница. Те са контактни.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: през п.в. „Карнобат“ – Лозенец – Зимница – АМ „Тракия“, призовават от агенция „Пътна инфраструктура“.

Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Източник: БНР

Подобни публикации

Възстановен е достъпът сайта на НС

Димитър

Движението по пътя Кочериново-Рилски манастир остава ограничено в двете посоки

Димитър

В 17.00 часа президентът връчва на „БСП за България“ последния мандат за съставяне на правителство

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy