ВАЖНИ ДОМ

Шалом ВиК – смяна на щрангове с гаранция

Смяна на щрангове

Едва ли за някого е тайна, че старите и износени метални щрангове, могат да нанесат сериозни щети, които на по-късен етап биха стрували скъпо на потребителите. Нееднократно сме виждали спукани тръби и наводнения в старите блокове и кооперации, както и познаваме последиците изразяващи се в семейни кавги, междусъседски скандали, отлепване на плочки и др. проблеми. Решението е едно, и то се нарича смяна на щрангове от добра фирма, каквато е Шалом ВиК.

Какво е важно за смяната на щрангове?

При дефектирали тръби в сградата, трябва да се действа бързо и решително. Много е важно да се изберат ВиК услуги, които да предложат смяна на щрангове с гаранция. Освен това потребителите трябва да поискат поставяне на новите и по-издръжливи полипропиленови тръби, тъй като металът не е разумно решение. Ако подмените тръбопровода, е нужно да Ви гарантират дълги години безпроблемна експлоатация. Все пак този ремонт не е евтин и хората не могат да си позволят лукса да ремонтирате щранговете на всеки 2, 3 или 5 години.

Естествено, когато се сменят амортизиралите тръби, е нужно да се вземат всички мерки за безопасност, да се направи подходяща изолация и да се направи тест на новия тръбопровод. Всичко това изисква намесата на истински професионалисти от ранга на Шалом ВиК, тъй като фирмата има дългогодишен опит и е демонстрирала възможностите си в множество сгради.

Скъпо ли излиза подмяната на щрангове?

Най-големият проблем на домакинствата, когато става дума за ВиК ремонти, са високите цени, които съпътстват този вид услуги. Тук обаче трябва да се мисли по-рационално. Представете си, че не отделите нужните средства, за да ремонтирате водопроводната система, ще наводните вашия дом, както и този на съседите. Това ще доведе отделни разходи за покриване на нанесените щети.

И, ако цената за смяна на щрангове с гаранция Ви се вижда висока, можете да организирате общо събрани със съкооператорите си, на което да се вземе решение повече жилища във входа да сменят тръбите си. В този случай процедурата ще струва по-евтино, заради по-големия интерес. Да, ясно е, че хората се убеждават трудно, но така или иначе ще дойде момента, в който сами ще потърсят този вид ремонт, когато настъпят необратимите последици в даденото домакинство.

Ако се доверите на Шалом ВиК ще получите много добра оферта за подмяна на щрангове. Разбира се, ще Ви бъде предложена и съответната гаранция, за да се чувствате спокойни, когато майсторите посетят вашето жилище. Инвестицията в нови щрангове, е инвестиция в спокойствието и изхождайки от това наше мнение, смятаме че услугата не излиза скъпо за вас.

Няколко думи в обобщение

Живеейки в стара сграда, където тръбите не са сменяни най-малко 15 години, е желателно да се замислите за главоболията, които могат да Ви споходят заради риска от спуквания, течове и наводнения. Препоръчваме да организирате семейния си бюджет, и да заделите пари за смяна на щрангове с гаранция. Постъпвайки така ще забравите за притесненията, и ще живеете един далеч по-спокоен и комфортен живот. С надеждата, че сме Ви били полезни се разделяме и Ви пожелаваме успешен ремонт на тръбопровода в жилището.

Подобни публикации

Кабаков ще ръководи ЦСКА 1948 – ЦСКА София

Димитър

Моци: Ако играем агресивно от първата минута, ще ги отстраним

Димитър

„Възраждане“ и БСП против продажбата на оборудване за АЕЦ „Белене“ на Украйна

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy