ВАЖНИ СПОРТ

Ясен Петров: Аз съм назначен от това ръководство, ще остана лоялен към него

Националният селекционер на България Ясен Петров говори пред медиите при заминаването на отбора за гостуването на Литва в световните квалификации.

Той заяви, че има мисия с тези футболисти, като не пропусна да застане и зад ръководството на БФС за предстоящия конгрес на 12 октомври.

„Аз съм назначен от това ръководство, аз ще бъда с това ръководство. Ще съм с този, който ме е назначил. Винаги съм бил лоялен. Няма какво друго да коментирам“, каза Петров.

Наставникът не скри амбициите си за две победи в октомврийските квалификации, в които след гостуването на Литва сме домакини на Северна ирландия.

„Литва ще бъде в съвсем друг състав, опитни играчи. Ще гледаме различен мач. Трябва да се приспособим на този терен. Имаме два дни, в които да видим какъв е теренът. Надявам се момчетата да се справят. Много съм доволен от старанието на играчите. Искам да спечелим двата мача. Не трябва да подценяваме нито един отбор“, каза още Ясен Петров.

Източник: БНР

Подобни публикации

За 93% от българите езикът е основен елемент на националната идентичност

Димитър

Облекчават част от противоепидемичните мерки в Гърция

Димитър

1189 са новите случаи на коронавирус. Над 19% са положителните проби

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy