СПОРТ

Ясен Петров: Отиваме, за да затрудним максимално съперниците ни

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров говори на летище „София“ при заминаването днес за трите приятелски срещи с участниците на европейското първенство Словакия (на 1 юни в Рийд, Австрия), Русия (5 юни, Москва) и Франция (8 юни, Париж).

„Мисля, че ви е ясно – отпаднаха петима души. Другите пет пристигнаха късно снощи. 26 души е нашата група, което е запазена марка за нашия отбор. Не отиваме като обречени. Поканени сме от много тежки съперници, но отиваме с целта да ги затрудним максимално и ако можем, да спечелим. Няма мач, в който да не искаме да успеем. От тези три дни, в които тренирахме, за мое учудваме футболистите са в много добро състояние“, започна наставникът.

„Изненадан съм от тяхното желание за игра. Настроението в отбора е добро и се надявам това по някакъв начин да се отрази и на играта ни. Отново имаме малко време и влизаме в тежка серия, но в тези мачове можем да градим отбор. Всички футболисти ще вземат участие, надявам се. На всеки ще се даде шанс. Искаме да дадем възможност на всеки да покаже своите възможности. Това е една арена, на която всеки един може да покаже себе си. Дай боже някой да извлече полза от тези контроли и да подпише договор с отбор от добро първенство“, добави Ясен Петров.

Източник: БНР

Подобни публикации

Пламена Чакърова на косъм от медал на европейското

Димитър

Филип Каймакчиев ще е „бандит“ в новата си кратка програма

Димитър

Красен Кралев: В щаба на Джошуа се страхуват от Кубрат Пулев

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy