ЛЮБОПИТНО

Winbet – на какво се дължи бързото развитие на тази забележителна компания

 • Winbet е лицензирана компания за залагания, основана през 2015 г. в България. Търговската марка принадлежи на корпорацията Win Bet Online Ltd., като освен интернет портала за залози, тя развива офлайн точки за залагане, които в България има повече от 30. След основаването Winbet работи без лиценз, но получи разрешение през 2017 г. Сега компанията продължава да се развива и изгражда взаимоотношения със спортни отбори, като спонсорира много турнири и раздава сериозни winbet бонуси. Това я прави лидер на пазара за залагания в България и й позволява да се разпространи в най-близките Румъния, Сърбия и Хърватия.

  • За тези, които искат да залагат у дома или нямат достъп до PPP, Winbet разработи собствен сайт за залагания, който съдържа всички игри и промоции. Това е визитната картичка на компанията, така че характеристиките трябва да бъдат обмислени предварително.

  • Достъп на сайта за потребители от различни страни
  • Можете да създадете акаунт в Winbet, като кликнете върху връзката Регистрация, разположена в горния десен ъгъл. Формата за регистрация включва стандартни данни за контакт и лични данни за такива случаи. Номерът на така наречения документ за самоличност също се изисква и трябва да бъде попълнен.
  • Всеки потребител, който желае да направи залог, може да използва един адрес на сайта winbet.bg, който е достъпен от всяка държава. Администрацията не ограничава достъпа до ресурса за определени държави и потребители.
  • Българският лиценз дава възможност на компанията да работи по целия свят, отваряйки чужди пазари и да радва потребителите с големи winbet бонуси. В същото време в някои държави, където е необходим собствен лиценз, доставчиците наистина могат да бъдат инструктирани да ограничат достъпа на жителите до хазартни сайтове.

  • За да бъдат налични всички възможности на офис на букмейкъра, трябва да се регистрирате в него, след като преминете през специална процедура. Той е разделен на няколко етапа, но едно лице може да има една сметка, притежателите на няколко профила подлежат на санкции.

Подобни публикации

Дигитална агенция SEOMAX представи официално новия си криейтив директор

admin

Какво трябва да знаем при избор на въздушна пушка, съвети от Заримекс

admin

Как да постигнем самоусъвършенстване с помощта на книгите

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy